‘Noordervuur’  is officieel dealer van ‘Nordic Fire’ regio noord Groningen. Ons assortiment bestaat uit diverse soorten houtkachels, pelletkachels en kookhaarden. Deze kachels worden door ons vakkundig geïnstalleerd en onderhouden. 


Ondermeer door de stijging van de gasprijs is er steeds meer vraag naar alternatieve verwarmingsmogelijkheden. Er zijn natuurlijk vele alternatieven zoals zonnecollectoren en aardwarmte, maar ook de houtkachel en pelletkachel met een CV aansluiting komen sterk in trek. Ook dit zijn namelijk milieuvriendelijke oplossingen waarmee u flink op uw stookkosten kunt besparen.


Voor iedereen is er wel een denkbare oplossing. Dit komt onder andere omdat er een steeds omvangrijker assortiment beschikbaar is dat eenvoudig gecombineerd kan worden met uw bestaande CV installatie.  Een CV houtkachel kunt u combineren met uw radiatoren of vloerverwarming. Bovendien brengt een dergelijke haard extra comfort omdat niet alleen de woonkamer maar veel meer ruimtes tegelijkertijd verwarmd kunnen worden.


Het aansluiten van een CV houtkachel op uw bestaaande CV installatie is altijd maatwerk. De mogelijke oplossingen zijn per situatie verschillend.


Vaak hoor je verhalen dat een dergelijk systeem niet naar behoren werkt. Dit komt vrijwel altijd door foute keuzes en een gebrekkige installatie. Helaas krijgt deze duurzame manier van verwarmen hierdoor een negatieve lading.


Bedankt voor uw bezoek en wellicht tot ziens. ‘Noordervuur’ werkt graag met u aan een duurzame toekomst!


Deze website is nog in ontwikkeling en zal de komende tijd uitbreiden.

!!

!!

Welkom  bij  Noordervuur

specialist op het gebied van

CV Houtkachels en CV pelletkachels.